logotype

Oorkaarsen - lichaamskaarsen

Geniet van de kruidige geur van de planten en de honing komende uit de Indiaanse cultuur, het zacht knisperen van de oorkaars. De verre herinneringen aan een diep vertrouwen en veiligheid worden in u weer wakker gemaakt. De oorkaars vermindert ook de subjectieve klachten in oor en hoofdgebied.
 
De Biosun oorkaarsen werken lichaamszuiverend. Een lichte onderdruk (schouweffect) in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht ten gevolge van de natuurlijke beweging van de vlam, geven een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een bevrijdend aanvoelende drukregeling in oor-, voorhoofd en bijholten gebied. Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddelijk omgezet tot een weldadig gevoel, waardoor druk en pijn vooral in hoofd en oorgebied verminderen. Spontaan kan dit ook een vrijere neusademhalding en een beter geurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus. Zo geeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid!

Indiaanse ontspaningsceremonie
Weldoend en rustgevend
ontspannen, relaxen, loslaten, opladen

Deze oorkaarsen bestaan uitsluitend uit zuivere bijenwas, honingsexract, traditionele Indiaanse kruiden zoals salie, johanneskruid, kamille en 100% natuurlijke etherische aroma-essences.

Nieuw: lichaamskaarsen

•anti-stresskaars
•chakrakaarsen
Prijs voor een behandeling met oor- of lichaamskaarsen (45 minuten): € 30

oor1 oor2