logotype

Infrarood - Stoomcabine

De infraroodcabine geeft een weldadige warmte met een therapeutische werking af, waardoor pijnlijke spieren en gewrichten minder pijn zullen geven. De behandeling heeft ook een gunstige invloed op acne, eczeem, psoriasis en fybromyalgie.

Een regelmatig gebruik van de infrarood cabine houdt u heerlijk fit en gezond. Het is de ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie op te doen in een relaxerende omgeving.

Prijs:
20 minuten voor €20 
Gebruik van douche, handdoeken en doucheprodukt aan €5 per persoon.

Reiniging huid & lichaam
De dieptewerking van de infraroodstralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen en toxische stoffen worden sneller uit het lichaam verwijderd. Hierdoor worden huid en lichaam grondig gereinigd en men bekomt soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid.

Gezonde calorieverbranding
Infraroodwarmte is een vorm van energie die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de warmtebron in een klassieke sauna, rechtstreeks objecten verwarmt in plaats van de lucht. Dit betekent dat op een veel lagere temperatuur en met minder energie, veel meer wordt getranspireerd. Dat transpiratievocht bestaat niet alleen uit water maar ook uit vet, cholesterol, zware metalen en andere schadelijke stoffen.
Transpireren zorgt niet alleen voor de reiniging van het lichaam, doordat het veel energie vergt, onstaat er een sterke calorieverbranding en een weldoende training van hart en bloedvaten. De warmtestraling verlicht ook spier- en gewrichtspijn (zoals verstuiking, reuma en artritis), zowel als spanning, zwelling en stijfheid van de spieren.

Verbetering totale weerstand
Door het gebruik van de infraroodcabine wordt in het lichaam veel warmte opgewekt en zo wordt ook de afweer tegen virussen & bacteriën gestimuleerd en de aanmaak van witte bloedlichaampjes wordt versterkt. Door een behandeling in de infraroodcabine krijgt men dus een verbetering op van de totale weerstand!

infrarood

Stoomcabine

Hier heerst er een vochtige warmte van 47° waardoor de huid grondig gereinigd wordt.

Prijs: 15 minuten voor €15
(inclusief lauwe douche achteraf)