Openingsuren

openingsuren

Maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en van 13u tot 18u.
Zaterdag van 9u tot 16u.
Donderdag en vrijdag van 18u tot 21u30 OP AFSPRAAK.

Dinsdag en zondag gesloten

Openingsuren

gelaatsverzorging

X

hydracure

Geniet van een intense en langdurige hydratatieboost!
65€

Het Hydracure-assortiment bevat een selectie van intelligente ingrediënten om niet alleen onmiddellijk de huid te hydrateren, maar ook om zijn afweersysteem te versterken en te herstellen en voor een langdurige hydratatie te zorgen.

Reserveren

royal jelly

Herstellende verzorging voor een vermoeide, vale, doffe huid en antistress
60€

De behandeling, met Royal Jelly, helpt de "veerkracht van de huid" te herstellen, en bevordert de epidermale cohesie voor de huid die gevoed, zijdeachtig en met meer dichtheid en consistentie is. Voor een doffe, vermoeide huid blootgesteld aan extreme externe stress.


Reserveren

execel therapy o2

De versterking tegen vervuiling voor de huid
85€

Vervuiling is, samen met UV-stralen, de eerste oorzaak van veroudering in stedelijke omgevingen. Een vreselijke combinatie die veel vrije radicalen genereert, zuurstof uit onze cellen steelt en onze huid verstikt en het proces van cellulaire veroudering versnelt.

Excel Therapy O2 werkt wereldwijd aan de belangrijkste tekenen van veroudering, het activeren en versterken van de afweer van de huid om het proces van vroegtijdige veroudering te voorkomen en te stoppen.


Reserveren

timexpert

timexpert rides 75€

Timexpert Rides is een avant-garde benadering voor het werken tegen expressielijnen en rimpels.

timexpert lift-in 85€

levert een globaal resultaat van drie verjongingsvectoren:
lift, vult in en spant aan

timexpert white 75€

Antiverouderingszorg speciaal gecreëerd voor een doffe huid met hyperpigmentatie. Timexpert White reguleert en corrigeert het verschijnen van donkere plekken

timexpert c+ 75€

een nieuwe stap naar Stevigheid, helderheid en jeugdigheid Gebaseerd op het nieuwste onderzoek naar anti-verouderingsbehandelingen

timexpert srns 85€

DE anti-verouderingslijn met een zelfbescherming gedurende de dag en een cellulair regeneratiemechanisme snachts.


Reserveren

voor mannen

Anti-aging remineraliserende lichaamsbehandeling
50€

Ontdek en voel de luxueuze anti-aging remineraliserende schoonheidsbehandeling op basis van de cosmetische voordelen die edelstenen, sporenelementen en mineralen bieden aan het hart van de huidcellen. Bestaat uit een gezichtstherapie die het maximale gevoel van welzijn biedt door de exclusieve bio-energetische massage met kostbare edelstenen die op elk chakra worden aangebracht, energiecentra van ons lichaam.


Reserveren

q.light

Acné 65€

Het Q.Light ACNE CARE-systeem is speciaal ontworpen voor de toepassing van acnebehandelingen. De belangrijkste toepassingen zijn: - Veel voorkomende acne - Acne vulgaris - Acne comedonica - Acne papulopustulosa - Acne conglobata

Anti-aging 85€

De Q.Light SKIN CARE UNIT is een cosmetisch behandelingssysteem, ontworpen om een jonge, gladde en gezonde huid te produceren. Beperkt zichtbare tekenen van schade van UV-licht, tijd, ondervoeding en levensstijlkeuzes, die in onze huidskleur verschijnen. Cosmetische filtermodule set:
- skin care - anti aging - cellulite care

(in kuren van 5 = 1 behandeling gratis)


Reserveren